Tuesday, June 26, 2012

Android Turkcell Mesaj Merkezi Numarası

Samsung Galaxy Nexus'ta mesaj merkezini yanlislikla silmistim. Tekrar yazmak zor oldu, not alayim dedim. Once *#*#4636#*#* diyerek servis menusune giriyoruz. sonra turkcell mesaj merkezi icin "+905329010000" nolu numaranin karsiligi olan (PDU) "0791093592100000" sayisini yaziyoruz (tirnaklar haric).

2 comments:

Herry Johnson said...

Bir hizmet ( SaaS ) olarak Yazılım bugün bilgi teknolojileri dönüştürüyor . Gartner , sahip olunan teslim ve bir veya daha fazla sağlayıcılar tarafından uzaktan yönetilen yazılımı "olarak SaaS tanımlar. Sağlayıcı bir ödeme için kullanım esasına göre veya kullanım ölçümleri dayalı bir abonelik olarak herhangi bir zamanda tüm sözleşmeli müşteriler tarafından bir -çok modelde tüketilen ortak kod ve veri tanımları bir kümesi temelinde yazılım sunar . İşte Bulut çağrı merkezi , Bulut İletişim Merkezi , Sanal Çağrı Merkezi , Çağrı Merkezi Yazılımı ve Çağrı merkezi ve crm entegrasyon vardır.

Unknown said...

Gerçekten harika çok güzel blog yazısı, Bu ilginç ve çok bilgilendirici içeriği paylaştığınız için teşekkür ederiz. Daima paylaşmaya devam et. Call Center